Laboratorium Analist

 • Tank Storage Argent
 • Amsterdam, Nederland

Laboratorium Analist

Omschrijving

Als Laboratorium Analist bij Argent Energy ben je buiten veel in beweging en werk je zelfstandig in een hecht team! Je neemt monsters van tankwagens om vervolgens zelfstandig in ons laboratorium diverse standaard analyses uit te voeren. Dezelfde analyses voer je ook uit op aangeleverde monsters van de opslagtanks en boten. Dit om o.a. de vetzuursamenstelling, FFA, vocht- en vuilpercentage te bepalen. In ons laboratorium werk je samen met leuke collega's en wij vinden het belangrijk dat je iedere dag met plezier naar je werk gaat! Verder registreer je het verbruik van chemicaliën en gassen ten behoeve van analyses binnen het laboratorium en zorg je voor het voorraadbeheer.


About Us
Ons laboratorium resulteert onder Tankstorage Argent, maar verleent haar diensten aan de verschillende werkmaatschappijen. Deze dienstverlening is gericht op het beheren van de voorraden, ‘blenden’ van eindproducten, kwaliteitsanalyses van producten (w.o. biodiesel) en het voorbereiden van producties binnen de tankterminal mede aan de hand van analyses van grondstoffen, hulpstoffen en eindproducten.

Argent Energy biedt een oplossing voor het verminderen van uitstoot van broeikasgassen en maakt nieuwe natuurlijke grondstoffen en beperkt hiermee het gebruik van fossiele brandstoffen. Door natuurlijke grondstoffen zoals frituurvet en dierlijke vetten te up-cyclen wordt het gebruik van fossiele brandstoffen beperkt. Met het produceren van biobrandstof levert Argent Energy een directe bijdrage aan de wereldwijde strijd tegen klimaatverandering. Argent Energy maakt sinds november 2018 deel uit van de Swire Group. John Swire & Sons Ltd. is een familiebedrijf en opgericht in 1816, dat in 200 jaar is uitgegroeid tot een wereldwijd bedrijf met diverse belangen in de luchtvaart, maritiem, food, handel en industrie.

Tank Storage Argent (TSA) is onderdeel van Argent Energy en exploiteert een tankenpark in het westelijk havengebied van Amsterdam. TSA heeft de beschikking over ongeveer 110 RVS tanks met een totale opslagcapaciteit van 110.000 m3, waarin met name plantaardige oliën en vetten, dierlijke oliën en vetten, zuren, methanol en oleo-chemicaliën worden opgeslagen.

  Vereisten

  About You
  Je bent graag buiten in beweging en je kunt goed zelfstandig werken in een hecht team. Verder breng je mee:
  • Relevante werkervaring;
  • Een MBO werk- en denkniveau (bijvoorbeeld MLO niveau 3 of Vapro-A) bij voorkeur aangevuld met een VCA-certificaat;
  • Een groot verantwoordelijkheidsgevoel en je hebt aandacht voor kwaliteit en veiligheid.

  What do we Offer?
  • Goede primaire- en secundaire arbeidsvoorwaarden en een aantrekkelijke pensioenregeling;
  • Een bruto salaris op basis van 40 uur van max. bruto € 2.750,- per maand. De inschaling is afhankelijk van relevante werkervaring en leeftijd;
  • Een bonusregeling van maximaal 10% van je bruto jaarsalaris op basis van gestelde bedrijfsresultaten;
  • Direct een contract bij een stabiel bedrijf met intentie tot een vast contract;
  • Een sociale en dynamische werkomgeving binnen een transparante organisatie met ruime opleidingsmogelijkheden;
  • Ruim 120 betrokken collega's die hun ervaring en kennis inzetten op het gebied van recycling van organische reststromen, en om de wereldwijde schaarste van grondstoffen zo min mogelijk te belasten en te verspillen.

  What's Next?
  Solliciteer nu via “reageer op deze vacture”. Om de GDPR-voorschriften te respecteren kunnen wij uw persoonlijke gegevens niet verwerken zonder toestemming. Daarom raden wij u ten sterkste aan direct via onze careers website te solliciteren. Sollicitaties via e-mail zullen, in het kader hiervan, niet in overweging worden genomen.

  Nog vragen?
  Neem dan contact op met Richard Witte (HR Manager). Richard is telefonisch bereikbaar op 020-2192930. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.