Project Engineer

  • Argent Energy
  • Amsterdam, Nederland

Project Engineer

OmschrijvingAbout the Job
Voordat projecten bij Argent Energy van start gaan zijn heldere projectplannen vereist. Als Project Engineer sta jij hiervoor aan het roer en geef je allerlei projecten vorm: ontwikkelprojecten, verbeterprojecten en noem het maar op. Bij Argent Energy duik je in de wereld van plantaardige oliën en vetten en krijgt iets vanzelfsprekends als biodiesel in jouw rol een nieuwe betekenis. Voor ieder opkomend project kijk je kritisch naar eisen, voorwaarden en budgeten. Je bent in staat om zelfstandig de projecten te realiseren en natuurlijk naar de wensen van alle stakeholders. De diverse factoren die meespelen wegen allemaal even zwaar, dus het is belangrijk dat je jouw aandacht goed verspreidt. Héél goed verspreidt, want je bent ook nog eens het aanspreekpunt voor externe (ingenieurs)bureaus. Bovendien bewaak je als een echte Project Manager de voortgang van alle projecten. 


About us

Argent Energy biedt een oplossing voor het verminderen van uitstoot van broeikasgassen en maakt nieuwe natuurlijke grondstoffen en beperkt hiermee het gebruik van fossiele brandstoffen. Door natuurlijke grondstoffen zoals frituurvet en dierlijke vetten te up-cyclen wordt het gebruik van fossiele brandstoffen beperkt. Met het produceren van biobrandstof levert Argent Energy een directe bijdrage aan de wereldwijde strijd tegen klimaatverandering. Argent Energy maakt sinds november 2018 deel uit van de Swire Group. John Swire & Sons Ltd. is een familiebedrijf en opgericht in 1816, dat in 200 jaar is uitgegroeid tot een wereldwijd bedrijf met diverse belangen in de luchtvaart, maritiem, food, handel en industrie.


Vereisten

About You

Je bent georganiseerd, analytisch, multi-tasker, innovatief (out-of-the-box), teamgericht, hands-on, kwaliteitsbewust, flexibel en stressbestendig en je brengt mee:

  • Een technisch hbo- of wo-diploma, bij voorkeur richting Werktuigbouwkunde of Chemische Technologie. 
  • Bewezen werkervaring als Project Engineer in de industrie (minimaal 5 jaar).
  • En last, but not least, een leergierige instelling. In deze sector ben je namelijk nooit uitgeleerd. 

What do we Offer

  • Goede primaire- en secundaire arbeidsvoorwaarden en een aantrekkelijke pensioenregeling;
  • Een bonusregeling van maximaal 10% van het bruto jaarsalaris op basis van gestelde bedrijfsresultaten;
  • Direct een contract bij een stabiel bedrijf met intentie tot een vast contract;
  • Een sociale en dynamische werkomgeving binnen een transparante organisatie met ruime opleidingsmogelijkheden;
  • Ruim 120 betrokken collega's die hun ervaring en kennis inzetten op het gebied van recycling van organische reststromen, en om de wereldwijde schaarste van grondstoffen zo min mogelijk te belasten en te verspillen.

What's Next?

Solliciteer nu via “reageer op deze vacture”. Om de GDPR-voorschriften te respecteren kunnen wij uw persoonlijke gegevens niet verwerken zonder toestemming. Daarom raden wij u ten sterkste aan direct via onze careers website te solliciteren. Sollicitaties via e-mail zullen, in het kader hiervan, niet in overweging worden genomen.


Nog vragen?

Neem dan contact op met Richard Witte (HR Manager). Richard is telefonisch bereikbaar op 020-2192930. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.