Project Engineer

 • Argent Energy
 • Amsterdam, Nederland

Project Engineer

Omschrijving

Voor ons Projectteam van de afdeling Maintenance zijn we op zoek naar een oplossingsgerichte en hands-on (Mechanical) Project Engineer, die het maximale uit zichzelf en onze biodieselfabriek wilt halen. 

Project Engineer

Fulltime - Amsterdam


About the Job

Als Project Engineer draag je zorg heldere technische projectplannen, die bijdragen aan een efficiëntere organisatie en productie van biobrandstoffen op onze site in het Westelijk havengebeid van Amsterdam. Jij geeft vorm aan allerlei projecten, waaronder verbeterprojecten van de installatie/utilities of ontwikkelprojecten van nieuwe technieken, etc. 


Bij Argent Energy duik je in de wereld van de productie van biobrandstoffen, waarbij plantaardige oliën en vetten worden omgezet in biobiesel. In overleg met de interne klant neem je de projecten door en kijk je kritisch naar eisen, voorwaarden en budgetten. Je bent in staat om zelfstandig de projecten op te zetten, technische oplossingen aan te dragen en uiteindelijk de projecten te realiseren naar de gestelde eisen en wensen. Daarnaast ben je het aanspreekpunt voor externe (ingenieurs)bureaus, die je inzet bij de realisatie van je projecten. Bovendien bewaak je als een echte Project Manager de voortgang van de projecten. 


About us

Argent Energy biedt een oplossing voor het verminderen van uitstoot van broeikasgassen en maakt nieuwe natuurlijke grondstoffen en beperkt hiermee het gebruik van fossiele brandstoffen. Door natuurlijke grondstoffen zoals frituurvet en dierlijke vetten te up-cyclen wordt het gebruik van fossiele brandstoffen beperkt. Met het produceren van biobrandstof levert Argent Energy een directe bijdrage aan de wereldwijde strijd tegen klimaatverandering. Argent Energy maakt sinds november 2018 deel uit van de Swire Group. John Swire & Sons Ltd. is een familiebedrijf en opgericht in 1816, dat in 200 jaar is uitgegroeid tot een wereldwijd bedrijf met diverse belangen in de luchtvaart, maritiem, food, handel en industrie.

Vereisten

About You

Je bent oplossingsgericht, georganiseerd, analytisch, multi-tasker, innovatief (out-of-the-box), teamgericht, hands-on, kwaliteitsbewust, flexibel en stressbestendig en je brengt mee:

 • Een technisch hbo- of wo-diploma, bij voorkeur richting Werktuigbouwkunde, Mechanical Engineering of Chemische Technologie. 
 • Bewezen werkervaring als Project Engineer in de industrie (minimaal 5 jaar).
 • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal en Duits is een pré;
 • En last, but not least, een leergierige instelling. 

What do we Offer

 • Goede primaire- en secundaire arbeidsvoorwaarden en een aantrekkelijke pensioenregeling;
 • Een bonusregeling van maximaal 10% van het bruto jaarsalaris op basis van gestelde bedrijfsresultaten;
 • Direct een contract bij een stabiel bedrijf met intentie tot een vast contract;
 • Een sociale en dynamische werkomgeving binnen een transparante organisatie met ruime opleidingsmogelijkheden;
 • Ruim 120 betrokken collega's die hun ervaring en kennis inzetten om organische reststromen om te zetten in 2de generatie biobrandstoffen om zodoende een bijdrage te leveren aan een duurzame wereld.

What's Next?

Solliciteer nu via “reageer op deze vacture”. Om de GDPR-voorschriften te respecteren kunnen wij uw persoonlijke gegevens niet verwerken zonder toestemming. Daarom raden wij u ten sterkste aan direct via onze careers website te solliciteren. Sollicitaties via e-mail zullen, in het kader hiervan, niet in overweging worden genomen.


Nog vragen?

Neem dan contact op met Richard Witte (HR Manager). Richard is telefonisch bereikbaar op 020-2192930.