Senior Project Engineer

 • Biodiesel Argent
 • Amsterdam, Nederland

Senior Project Engineer

OmschrijvingVoordat projecten bij Argent Energy van start gaan zijn heldere projectplannen vereist. Als Senior Project Engineer bij sta jij hiervoor aan het roer en geef jij er allerlei projecten in detail vorm: ontwikkelprojecten, verbeterprojecten en noem het maar op. Bij Argent Energy duik jij in de wereld van plantaardige oliën en vetten en krijgt iets vanzelfsprekends als biodiesel in jouw rol een nieuwe betekenis. 
Voor ieder opkomend project kijk jij kritisch naar eisen, voorwaarden en budgetten. En natuurlijk naar de wensen van alle stakeholders. De diverse factoren die meespelen wegen allemaal even zwaar, dus het is belangrijk dat je jouw aandacht goed verspreidt. Héél goed verspreidt, want jij bent ook nog eens het aanspreekpunt voor externe (ingenieurs)bureaus. Bovendien bewaak jij – eenmaal van start – als een echte Senior Project Engineer de voortgang van alle projecten. 


  Wie zijn wij?

  Argent Energy biedt een oplossing voor het verminderen van uitstoot van broeikasgassen en maakt nieuwe natuurlijke grondstoffen en beperkt hiermee het gebruik van fossiele brandstoffen. Door natuurlijke grondstoffen zoals frituurvet en dierlijke vetten te upcyclen wordt het gebruik van fossiele brandstoffen beperkt. Met het produceren van biobrandstof levert Argent Energy een directe bijdrage tegen klimaatverandering! Argent Energy is sinds november 2018 onderdeel van de Swire Group. John Swire & Sons Ltd. komt voort uit een in 1816 opgericht familiebedrijf, welke in 200 jaar is uitgegroeid tot een globale onderneming met diverse participaties in luchtvaart, maritime, voeding, trading en industrie.

  Vereisten

  Wie zoeken we?

  Jij kan zelfstandig projecten organiseren en met je doorzettingsvermogen succesvol opleveren, Je bent doortastend, teamgericht, hands-on, kwaliteitsbewust, flexibel en je brengt mee:

  • Je hebt een technisch hbo- of wo-diploma op zak, bij voorkeur richting Chemische Technologie of Werktuigbouwkunde.
  • En jouw 10-15 jaar werkervaring als Project Engineer of Manager in de industrie komt daar nog bovenop!

  • En last, but not least, is een leergierige instelling een pre. In deze sector ben je namelijk nooit uitgeleerd. 


  Als een echt goed werkgever biedt Argent Energy jou een carrière met:

   • Goede primaire- en secundaire arbeidsvoorwaarden en een aantrekkelijke pensioenregeling;
   • Een bonusregeling van maximaal 10% van het bruto jaarsalaris op basis van gestelde bedrijfsresultaten;
   • Direct een contract bij een stabiel bedrijf met de intentie tot een vast contract;
   • Een sociale en dynamische werkomgeving binnen een transparante organisatie met ruime opleidingsmogelijkheden;
   • Ruim 120 betrokken collega's die hun ervaring en kennis inzetten op het gebied van recycling van organische reststromen, en om de wereldwijde schaarste van grondstoffen zo min mogelijk te belasten en te verspillen.


    Herken jij jezelf in het hierboven omschreven profiel? Dan zoeken wij jou!

    Reageer via de sollicitatielink. Om de GDPR-voorschriften te respecteren kunnen wij jouw persoonlijke gegevens niet verwerken zonder toestemming. Daarom raden wij je ten sterkste aan direct via de sollicitatielink te solliciteren. Sollicitaties via e-mail zullen, in het kader hiervan, niet in overweging worden genomen. Door het versturen van het sollicitatieformulier geef je Argent Energy toestemming om jouw persoonlijke gegevens 150 dagen te bewaren vanwege mogelijke passende vacatures.

    Inlichtingen:

    Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Richard Witte (HR Manager). Richard is telefonisch bereikbaar op 020-2192930.

    Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.