Utility Operator

 • Argent Energy
 • Amsterdam, Nederland

Utility Operator

Omschrijving

Argent Energy gaat de productiefaciliteit en bijhorende technisch installaties in Amsterdam verder uitbouwen! Ter ondersteuning van de productie en de TD zijn wij op zoek naar een technische Utility Operator in dagdienst.


About the job

Als Utility Operator ben je onderdeel van de Technische Dienst en onderhoud je nauwe contacten met de productie afdelingen van de verschillende werkmaatschappijen. Je zorgt voor het optimaal functioneren van de installaties zoals stoomketels, persluchtinstallaties, waterbehandelings-installaties, en het bijbehorende leidingwerk van onze utilities. Het doel van jouw functie is het zorgdragen voor een maximale operationele beschikbaarheid van de utilities op onze bedrijfslocatie. Door het ontwikkelen en uitvoeren van kwaliteitsprogramma’s en preventieve onderhoudsschema’s zorg jij ervoor dat onze installaties optimaal kunnen functioneren.


Het team

Het ervaren maintenance team bestaat uit 12 collega's. Het team bestaat uit 2 werkvoorbereiders, 1 chef TD, 2 technisch inkopers en 7 mechanisch & elektrisch monteurs. Wij zijn werkzaam in het kernproces van onze productiefaciliteit, met een focus op continu verbeteren. De sfeer binnen de afdeling is collegiaal en gericht op samenwerken en zaken als resultaten bereiken, respect, diversiteit en professionaliteit vinden wij belangrijk.


About us

Argent Energy biedt een oplossing voor het verminderen van uitstoot van broeikasgassen en maakt nieuwe natuurlijke grondstoffen en beperkt hiermee het gebruik van fossiele brandstoffen. Door natuurlijke grondstoffen zoals frituurvet en dierlijke vetten te upcyclen wordt het gebruik van fossiele brandstoffen beperkt. Met het produceren van biobrandstof levert Argent Energy een directe bijdrage aan de wereldwijde strijd tegen klimaatverandering. Argent Energy maakt sinds november 2018 deel uit van de Swire Group. John Swire & Sons Ltd. is een familiebedrijf en opgericht in 1816, dat in 200 jaar is uitgegroeid tot een wereldwijd bedrijf met diverse belangen in de luchtvaart, maritiem, food, handel en industrie. 

Vereisten

About You

Je bent hands-on, technisch, kwaliteitsbewust, flexibel, zelfstandig, stressbestendig en je werkt graag in een hoogwaardige productieomgeving. Verder breng je mee:

 • MBO diploma bij voorkeur in de richting van procestechniek, werktuigbouwkunde of boordwerktuigkundigen;
 • Relevante werkervaring als Utility Operator/Beheerder:
 • Bereid om consignatiedienst te lopen en (incidenteel) werken in weekenden;
 • Affiniteit met moderne (stoom, perslucht, e.d.) technieken.


What do we Offer?

 • goede primaire- en secundaire arbeidsvoorwaarden;
 • het salaris bedraagt maximaal € 3.900,- bruto per maand op basis van 40 uur per week en inschaling is afhankelijk van relevante werkervaring en leeftijd;
 • een bonusregeling van maximaal 10% van het bruto jaarsalaris op basis van gestelde bedrijfsresultaten;
 • direct een contract bij een stabiel bedrijf met intentie tot een vast contract;
 • een sociale en dynamische werkomgeving binnen een transparante organisatie met ruime opleidingsmogelijkheden;
 • ruim 120 betrokken collega's die hun ervaring en kennis inzetten op het gebied van recycling van organische reststromen, en om de wereldwijde schaarste van grondstoffen zo min mogelijk te belasten en te verspillen.


What's Next?

Solliciteer nu via “reageer op deze vacature”. Om de GDPR-voorschriften te respecteren kunnen wij uw persoonlijke gegevens niet verwerken zonder toestemming. Daarom raden wij u ten sterkste aan direct via deze link op onze werkenbij website te solliciteren. Sollicitaties via e-mail zullen, in het kader hiervan, niet in overweging worden genomen.

Questions?

Neem dan contact op met Richard Witte (HR Manager). Richard is telefonisch bereikbaar op 020-2192930. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.